Технологии Заваряване Пластмаси

Ръчни инструменти

TRIAC AT

TRIAC AT

Новият TRIAC AT е интелигентен и здрав пистолет за горещ въздух за заваряване на пластмаси. Инструмента е предназначен за нуждите и на най-взискателните професионалисти: ергономичен, надежден и с модерен дизайн.

Детайли

GROOVY

GROOVY

Лекият и удобен инструмент за издълбаване GROOVY е за подови настилки за подготовка на заваръчните фуги в еластична PVC и линолеумна настилка

Детайли

TRIAC ST

TRIAC ST

Съчетание между опит и дизайн - новият "S". Triac ST e предназначен преди всичко за заваряване и обработка на пластмаси и полимери.

Детайли

ELECTRON ST

ELECTRON ST

Мощният и удобен инструмент ELECTRON, е ръчен пистолет даващ перфектни резултати в ръцете на професионалиста.

Детайли

HOT JET S

HOT JET S

Най-компактният ръчен инструмент на LЕISTER: теглото на HOT JET S е само 600 g, включително шнура и удобната дръжка, но той гарантира отлично заваряване с относително висока мощност!

Детайли

SOLANO AT

SOLANO AT

SOLANO AT е особено мощен и лек пистолет за горещ въздух с много полезни функции. Оборудван е с безчетков, дълготраен двигател (10 000 работни часа).

Детайли

GHIBLI AW

GHIBLI AW

Универсален инструмент за заваряване и термосвиване. Пет степени за контрол на въздушния поток и безстепенно регулиране на температурата.

Детайли

AIRSTREAM ST

AIRSTREAM ST

Линеен бутален компресор AIRSTREAM ST задава обема на въздуха с помощта на устройството за измерване на обема на въздуха.

Детайли

GHIBLI

GHIBLI

Универсален инструмент за заваряване и термосвиване. Две положения за въздушен поток и плавно регулиране на температурата.

Детайли

DIODE S

DIODE S

Удобен и мощен инструмент за заваряване на пластмаси с плавно регулиране на температурата на заваряване и външно подаване на въздух. DIODE S е особено удачно решение, когато се търси удобство в работата при по-трудни условия.

Детайли

DIODE PID

DIODE PID

За перфектна работа, температурата на заваряване на този инструмент се контролира по електронен път. Външното подаване на въздух го прави подходящ при мобилни приложения за монтаж.

Детайли

WELDING PEN S

WELDING PEN S

WELDING PEN S Ултра компактен и гъвкав за използване инструмент с външно подаване на въздух и електронна защита на нагревателния елемент. С WELDING PEN S можете да работите най-неудобните места, поради това, че подаваният въздух идва от отделна венти

Детайли

WELDING PEN R

WELDING PEN R

Последното поколение заваряващи пистолети са изключително удобни за работа. Въздушният поток се подава от отделен вентилатор така, че WELDING PEN R може да се работи и в най-неудобните места. Цифров индикатор показва температурата на заваряване.

Детайли

LABOR S

LABOR S

Малък, но удобен инструмент намиращ приложение в много области. Идеален за заваряване в трудно достъпни места. Той не предизвиква умора, дори и в малки ръце.

Детайли

MINOR

MINOR

Вентилатор с малки размери и ниското тегло : той доставя достатъчно въздух за бърза и прецизна работа с DIODE PID и DIODE S.

Детайли

FORTE S3

FORTE S3

Изключително удобен ръчен иструмент за термосвиване на опаковани стоки, поставени върху палети дори в ограничени пространства.

Детайли

Притискащо силиконово валяче

Притискащо силиконово валяче

Ергономичен дизайн спестяващ усилие и с много добро сцепление.

Детайли

DIODE S with MINOR

DIODE S with MINOR

Популярният инструмент за горещ въздух, DIODE S, в комбинация с външния MINOR от Leister е идеалният комплект за различни приложения, благодарение на ниското си...

Детайли

DIODE PID WITH MINOR

DIODE PID WITH MINOR

Мобилно заваряване без умора, благодарение на комплекта DIODE PID с популярния външен източник на въздух MINOR. Комплектът е подходящ за различни проекти...

Детайли