Технологии Заваряване Пластмаси

Начало Нов автоматичен заваръчен апарат VARIMAT 700 с LQS

Нов автоматичен заваръчен апарат VARIMAT 700 с LQS

            

Вече е тук - автоматичният заваръчен апарат VARIMAT 700 с LQS за надеждно заваряване на термопластични покривни мембрани. Има много предимства. Какви са те? 

Автоматичният заваръчен апарат VARIMAT 700 е оборудван с доказаната система за качество Leister - LQS Roofing. Това ви позволява да създавате качествена документация на завършените заварки въз основа на GPS координатите, запазени и споделени чрез приложението myLeister. Благодарение на управлението на захранването на устройството, дори при ниско напрежение до 20%, все още можете да постигнете необходимите зададени температури на заваряване. Веднага щом ниското напрежение е по-голямо от 20%, VARIMAT 700 се изключва автоматично, тъй като зададените параметри на заваряване вече не могат да се поддържат и качеството на заваряване може вече да не е гарантирано. За да ви помогне бързо да зададете правилните параметри на заваряване, Leister предлага възможност за създаване на персонализирани профили за заваряване, както и „библиотека“ от изпитани и тествани рецепти за заваряване в приложението myLeister.

 

●  Система за качество на Leister (LQS) - нов стандарт за качество в покривната индустрия. Със системата за качество на Leister (LQS) важните параметри на заваряване (температура, обем на въздух, скорост и налягане) са не само под контрол, но и качеството на заваряване е точно документирано.

●  LQS позволява чрез приложението myLeister да се разпечатват протоколи които доказват качеството на работа на работниците. Благодарение на GPS интеграцията на VARIMAT 700  покривните работници могат да докажат качеството на своята работа чрез GPS координатите на всяка заварка. 

●   Monitor Welding Assistant осигурява контрол на качеството,  като предупреждава потребителя с аларма и светва цифровия дисплей в червено при напускане на машината на зоната на заваряване по време на процеса на заваряване. 

 ●  Интуитивен дисплей за лесно следене на заваръчните параметри-– температура, скорост, дебит на въздух и напрежение

●  Фабрично зададени програми за заваряване на различни материали, както и възможност за програмиране и съхранение на задените параметри. 

Енергоспестяващ режим ECO Mode (ЕКО режим - спестявате 30% от консумацията на енергия)

● С помоща на LiveView с приложението myLeister ръководителите на строителни обекти могат да проверяват параметрите на заваряване на VARIMAT 700 директно на своя смартфон или таблет.

 Позволява заваряване при наклон до 30 °

 VARIMAT 700 заварява близо до ръба с лекота, до 100 mm при и върху парапета, на големи, плоски покриви или труднодостъпни зони като капандури.

●  Постоянна температура и скорост на заваряване, независимо от колебанията на напрежението в мрежата и температурата на околната среда (Close loop).

●  Автоматичен старт

●  Вграден модул за по-бързо охлаждане.

  ●  Дисплеят за напрежение на VARIMAT 700 дава възможност на потребителите да проверяват напрежението преди заваряване и да правят промени, ако възникне ниско напрежение.

 Голяма мощност

  ●  Безчетков мотор на движението и на вентилатора, което намалява разходите за поддръжка.

 LED работна светлина позволяваща да се заварява призори, здрач или при неподходящо осветление, като същевременно оптимално осветява зоната на заваряване.

  ●  Удобен транспортен куфар с колела за лесно придвижване от един човек.

 

●  100%, произведен в Швейцария