Технологии Заваряване Пластмаси

Заваръчни автомати

UNIROOF 700

UNIROOF 700

UNIROOF 700 е компактна, автоматична заваръчна машина, подходяща за заваряване на термопластични мембрани (например изработени от TPO, PVC, EVA, PIB и модифицирани битумни мембрани.

Детайли

HEMTEK K-ST

HEMTEK K-ST

HEMTEK K-ST заварява сглобяеми тръбопроводи бързо и ефективно. Лесният за използване водач позволява безопасно производство на тръбопроводи с ...

Детайли

GEOSTAR G5 LQS

GEOSTAR G5 LQS

GEOSTAR G5 LQS е автоматичен заварчик, използван за заваряване на геомембрани със системата за качество на Leister (LQS). Функцията LQS позволява идентифициране на данни и наблюдение на всички параметри на заваряване: т.е. скорост, температура и налягане.

Детайли

MINIFLOOR

MINIFLOOR

Задвижващият блок MINIFLOOR превръща TRIAC в практичен, автоматичен подов заварчик

Детайли

UNIROOF 300

UNIROOF 300

UNIROOF 300 е идеалната начална автоматична машина за заваряване на покриви за термопластични мембрани, изработени от TPO, PVC, EVA, PIB и модифициран битум.

Детайли

VARIMAT V2, 230V

VARIMAT V2, 230V

Високата заваръчна скорост (повече от два пъти в сравнение от предишни модели или конкурентни аналози) води до намаляване на разходите и кратки работни срокове.

Детайли

GEOSTAR G7 LQS

GEOSTAR G7 LQS

Автоматичният заваръчен апарат GEOSTAR G7 LQS може да се използва за заваряване на геомембрани в подземно инженерство и при строителство на депа. LQS позволява запис на данни и наблюдение на параметрите на заваряване.

Детайли

VARIMAT V2, 400V

VARIMAT V2, 400V

Varimat V2 е автомат за заваряване с горещ въздух на термопластични хидроизолационни мембрани (PVC,TPO,FPO,EPDM и др).

Детайли

VARIMAT S, 230V

VARIMAT S, 230V

Varimat S е автомат за заваряване с горещ въздух на термопластични хидроизолационни мембрани (PVC, EPDM и др).

Детайли

BITUMAT B2

BITUMAT B2

Бързо и безпламъково заваряване на битум.

Детайли

UNIDRIVE 500

UNIDRIVE 500

Хоризонтално, вертикално, диагонално заваряване! Този добре тестван заваръчен полуавтомат може да бъде използван универсално

Детайли

UNIPLAN 500

UNIPLAN 500

Независимо дали заварявате брезенти за камиони, палатки или банери, автоматичните заварчици UNIPLAN 500 са идеалният избор. Интегрираното повдигане на брезентите и автоматичното завъртане на дюзата улесняват работата ви и повишават надеждността. Благодаре

Детайли

TWINNY T7

TWINNY T7

Ако искате да заварявате тънки или дебели геомембрани от 0,5 до 2,5 мм бързо, лесно и безопасно, TWINNY T7 e вашият автоматичен заварчик.

Детайли

UNIPLAN 300

UNIPLAN 300

Независимо дали заварявате брезенти за камиони, палатки или банери, автоматичните заварчици UNIPLAN 300 и UNIPLAN 500 са идеалният избор. Интегрираното повдигане на брезентите и автоматичното завъртане на дюзата улесняват работата ви и повишават надежднос

Детайли

TWINNY T5

TWINNY T5

Ако искате да заварявате тънки или дебели геомембрани от 0,5 до 2,5 мм бързо, лесно и безопасно, TWINNY T5 е вашият автоматичени заварчик. Инструмента е добре оформен, благодарение на неговия практичен дизайн и интуитивна работа. Включете и започнете за

Детайли

VARIANT T1 OVERLAP

VARIANT T1 OVERLAP

Новият VARIANT T1: Компактен, бърз и надежден. Здрав VARIANT T1 се отличава с изключителните си максимална скорост от до 18 м / мин. В комбинация с елегантен, компактен дизайн, тя позволява перфектен изглед в заваръчния шев от всички страни.

Детайли

VARIANT T1 TAPE

VARIANT T1 TAPE

VARIANT T1 - Машината за заваряване на лента (колани) VARIANT T1 е идеална за заваряване на армировъчни и защитени от разкъсване/кражба ленти върху брезенти на камиони или билбордове.

Детайли

HEMTEK ST

HEMTEK  ST

HEMTEK ST - Идеална е за заварка от край до край на подгъв за малки и средни по големина рекламни пана. Машината позволява правене на затворен и отворен подгъв, заварка на кедер, както и заваряване с препокриване.

Детайли

TAPEMAT Spriegel

TAPEMAT Spriegel

Изключително бърз автомат за икономично заваряване

Детайли

GEOSTAR G7

GEOSTAR G7

GEOSTAR G7 е лесна за поддръжка и лесна за използване машина за заваряване с горещ клин. Оптимизиран е за подземно инженерство, депа и мини.

Детайли

GEOSTAR G5

GEOSTAR G5

Компактна заваръчна машина GEOSTAR G5 с топъл клин за заваряване на полимерни мембрани дебелина на материала от 0.8 до 3.0 mm.

Детайли

UNIFLOOR 500

UNIFLOOR 500

UNIFLOOR 500 - Надежден автомат за заваряване на подови настилки. Свежа и преосмислена версия на доказаните модели UNIFLOOR E / S. Подходящ е за заваряване на фуги на еластични подови покрития от пластмаса като PVC, CV, PUR, антистатични ESD подове, как

Детайли

ASTRO USB

ASTRO USB

Новата машина, конструирана в съответствие с DVS 2225-4, печели клиенти не само със заваръчната си мощ, но и с вградения слот за USB-памет.

Детайли

TAPEMAT

TAPEMAT

Изключително добър автомат за икономично заваряване на покривала на камиони и индустриални завеси. Невероятно, но факт: заваряда до 20 м/мин.

Детайли

COMET

COMET

Най-компактният и лек заваръчен автомат на фирма LEISTER за заваряване на пластмаси с вградена интегрална контролна кутия – специален клин и с оптимизиран топлообмен. Машината гарантира изключително високо качество на заварките.

Детайли

TWINNY S

TWINNY S

TWINNY S е едно добро, олекотено решение за работа в тунели. С автомата може да се работи вертикално /над главата/ и да се заваряват тънки материали за подземни обекти и хидроизолационни работи. Комбинираният заваръчен клин се сменя лесно, като се предлаг

Детайли

UNIFLOOR E

UNIFLOOR E

Автомат за професионално заваряване на подови настилки от PVC-P, PE, линолеум и модифицирани термопласти със скорост до 7,5 м в минута!

Детайли