Технологии Заваряване Пластмаси

Начало Приложение Заваряване на пластмаси Заваряване на подови настилки

Заваряване на подови настилки

UNIFLOOR 500

UNIFLOOR 500

Надежден автомат за заваряване на подови настилки UNIFLOOR 500. Свежа и преосмислена версия на доказаните модели UNIFLOOR E / S. Подходящ е за заваряване на фуги на еластични подови покрития от пластмаса като PVC, CV, PUR, антистатични ESD подове, как

Детайли

UNIFLOOR E

UNIFLOOR E

Автомат за професионално заваряване на подови настилки от PVC-P, PE, линолеум и модифицирани термопласти със скорост до 7,5 м в минута!

Детайли

UNIFLOOR S

UNIFLOOR S

Автомат за професионално заваряване на подови настилки от PVC-P, PE, линолеум и модифицирани термопласти. Без дигитален дисплей. С потенциометър за скорост на заваряване и температура на въздуха.

Детайли

GROOVER

GROOVER

За фрезоване на всички видове подови покрития. Инструмента фрезова заваръчни фуги в дебели и твърди подови настилки от PVC-P, PE и линолеум.

Детайли

GROOVER 500-LP

GROOVER 500-LP

Акумулаторна фреза GROOVER 500-LP за фрезоване на канали за заваръчни шевове и фуги при полагане на еластични подови покрития от пластмаса (PVC, PE, PUR) и естествени материали (линолеум, каучук).

Детайли

TRIAC AT

TRIAC AT

Новият TRIAC AT е интелигентен и здрав пистолет за горещ въздух за заваряване на пластмаси. Инструмента е предназначен за нуждите и на най-взискателните професионалисти: ергономичен, надежден и с модерен дизайн.

Детайли

TRIAC ST

TRIAC ST

Съчетание между опит и дизайн - новият "S"

Детайли

ELECTRON ST

ELECTRON ST

Ръчен пистолет даващ перфектни резултати в ръцете на професионалиста.

Детайли

HOT JET S

HOT JET S

Най-компактният ръчен инструмент на LЕISTER: теглото на HOT JET S е само 600 g, включително шнура и удобната дръжка, но той гарантира отлично заваряване с относително висока мощност!

Детайли

GHIBLI

GHIBLI

Универсален инструмент за заваряване и термосвиване. Две положения за въздушен поток и плавно регулиране на температурата.

Детайли

GHIBLI AW

GHIBLI AW

Универсален инструмент за заваряване и термосвиване. Пет степени за контрол на въздушния поток и безстепенно регулиране на температурата.

Детайли